duminică, 31 mai 2009

Opera Prima

Anul acesta, Oameni şi perspective a obţinut premiul Opera Prima al APTR (citiţi ştirea aici). Interesant este că ediţia care a atras atenţia juriului a fost cea cu numărul 98, dedicată abuzului minorilor, cu MargiAnne Isaia ca invitat. Şi mai interesant ar fi dacă Speranţa TV (a se citi conducerea postului de televiziune) ar învăţa ceva din asta.

8 comentarii:

  1. Pai Speranta TV i-a inscris in competitie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari lui Marius si invitatilor sai din acea emisiune!!! Curajul vostru a oprit lantul tragediilor in biserica adventista romana prin pedofilie. Acum vor plati pentru faptele lor si consecintele acestora.

    Iata ca "paganii" au suflet si ei nu vor continuarea desfigurarii copiilor. De ce atat de multi din biserica au ponegrit-o pe MargiAnne pentru curajul de a fi alaturi de victimele abuzului sexual?!? Aceasta spune foarte mult despre ce fel de oameni suntem cu adevarat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Speranta TV are ce să înveţe chiar din faptul că au înscris în competiţie această emisiune, nu alta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stii ce mi se pare mie ciudat? Nu a fost nici macar un cuvant de multumire "si pentru" Dumnezeu. Ce parere aveti? Sunt habotnic?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim, polihronu, etc.: nu SperantaTV a inscris emisiunea in competitie, ci chiar singur Marius.

    si linkul cu stirea oficiala il gasiti pe majesty.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. alte clarificari tehnice:

    Emisiunile Oameni&Perspective, Oxigen, Altar de seara, Cronicile Ultimului Imperiu sunt productii independente produse la Chicago si New York de catre studioul MAJESTY. Nu apartin, nu sunt subordonate si nici afiliate in nici un fel cu postul SperantaTV.

    Ele sunt preluate si retransmise de Romanian Christian Television (RCTV), CredoTV si televiziunea Speranta din Bucuresti

    RăspundețiȘtergere