marți, 8 martie 2011

Pentru ca a iesit soarele...

e cazul sa improspatam oferta pianistica. Asa se face ca puteti asculta in "cutia muzicala" de pe acest blog doua piese ale marelui excentric care a fost Friedrich Gulda si o bijuterie a lui Alexis Weissenberg, prea putin cunoscut pentru inspiratele incursiuni in afara pianului clasic - toate trei in interpretarea lui Marc-André Hamelin, singurul canadian ce poate sta mai mult decit onorabil intre amintirea lui Glenn Gould si cea a lui Oscar Peterson.

Promit sa ma intorc la blogareala mea inofensiva de aici. Nu de alta, dar trebuie sa-i venim de hac lui Azazel.

5 comentarii:

  1. Te asteptam, draga Poli!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, pe unde ai umblat?
    Ce stii tu de universitatea americana careia i s-a retras acreditarea din partea BAZS? Motivul...cica a luat-o pe drumul lui Azazel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am umblat pe aici. Nu stiu despre ce universitate ar fi vorba. AUC avea anul trecut probleme cu acreditarea de la stat, nu din partea bisericii. Iar LSU nu stiu sa fi avut probleme de genul asta, chit ca unii ar zice cu siguranta ca a luat-o pe pustii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poli, uite ce vis a avut Baba Cloanta:

    "Multe vise a avut mamaie intre timp, intr-unul se facea ca Sertorius s-a pocait de toate rautatile dupa ce Dumnezeu l-a trecut printr-o suferinta care l-a impiedicat sa mai fie rautacios cu cei care nu cred ca el iar in altul Domnul Edi castiga la loto o suma fabuloasa cu care construia o biserica adevarata in USA si ii chema la dansul pe toti cei care participa pe oxigen2. In ultimul vis al lui mamaie a aparut polihronul pe un cal alb strigand cu glas tare, am fost chemat la odihna! dupa care din cer o mana uriasa l-a plesnit dupa ceafa de i-au zburat si ochelarii de pe nas si a zburat si el de pe cal cat colo, iar un glas de tunet s-a auzit “acesta este fiom in care-mi gasesc toata placerea” iar rolul lui este sa coboare printre cei pierduti si sa-i lumineze, oriunde s-ar afla ei, chiar si in singularitatea unei gauri negre!"

    RăspundețiȘtergere