vineri, 24 septembrie 2010

Ziua ispăşirii

Vă încurajez să vă implicaţi pe cît puteţi în acest proiect de ispăşire pentru ţară. Sabatul este ziua perfectă pentru purificare. PS Mulţam Risipitorule!

6 comentarii:

  1. Proiectul asta pentru tara e grozav!
    Uite inca unul:
    1844 x 70 E - si dialogul dintre Norel Iacob si Marciana Popescu pe facebook...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie 144 mi s-ar fi parut un numar mult mai potrivit :) Sint total de acord cu Marciana.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Sa lucrezi sase zile si sa-ti faci lucrul" - nu ar putea fi facuta curatenia aceasta incat sa pastreze ziua inchinata lui Dumnezeu scopului pentru care a fost creata? Sau trebuie sa facem orice poate fi facut pentru a nega ceea ce afirma Scriptura? ma asteptam la mai mult din partea ta . . . sau poate ca genul acesta de actiuni are ceva de-a face cu "groapa de gunoi a Sanctuarului" :-))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Si care, ma rog, e "scopul pentru care a fost creata"? Isus vine si curata la cel mai propriu mod viata fizica, paminteasca a unor semeni. Spune ca lucreaza si El dupa cum si Tatal lucreaza inca, in fiecare zi. Si tu ai nevoie de o zi din sapte in care sa stai cu fundul pe scaun la biserica (sau, mai rau, sa dormi toata ziua ghiftuit)? Scriptura afirma LIBERTATEA si odihna ACTIVA, CREATOARE si PURIFICATOARE (vindecatoare) a Celui care se jertfeste. Tu nu stii nimic despre toate astea.

    Daca sanctuarul e groapa de gunoi, e in teologia adventista, nu in teologia mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim 1, ce zici de asta?

    "Sa lucrezi sase zile si sa-ti faci lucrul TAU". Dar cea de-a saptea e inchinata Domnului, umanitatii, societatii...

    Noua traducere a Bibliei pe limba omului, 2010.

    RăspundețiȘtergere
  6. Organizatorii "Let's do it,Romania!" si zecile de mii de voluntari au facut dovada ca putem functiona si normal. Intr-o singura zi, fara dezbateri televizate, fara goarne si pancarde, mai mari si mai mici, impreuna au fost martorii unei revolutii a bunului-simt.(din Adevarul de seara)

    RăspundețiȘtergere