marți, 10 martie 2009

Adventişti de România

Se împlineşte astăzi o lună de cînd monitorizez traficul de pe acest blog. Ştiu foarte bine că nu toţi cei care îl citesc sînt 100% de acord cu cele expuse. Şi că unii dintre ei nu sînt, în viaţa reală, membri ai Bisericii Adventiste. Merită însă celebrată diversitatea comunităţii virtuale generate de acest blog.

Astfel, "adventiştii de România" provin din 18 ţări, din 15 state americane, din 45 de localităţi româneşti. Din Constanţa la Oradea, din Botoşani la Drobeta-Turnu Severin, din Moldova în Irlanda şi din Norvegia în Spania, din Australia în Canada, se constituie o congregaţie virtuală de vreo 600 de cititori.

Tuturor, numai bine. Fie ca umbra noastră (chiar şi cea digitală) să fie vindecătoare. Autorul acestor rînduri e în primul rînd norocit să-şi fi făcut, prin intermediul acestui blog, cîţiva noi prieteni.

12 comentarii:

  1. Ha, ha... Ma faci sa rad. Orice blog care contine cateva articole(nu conteaza continutul lor) poate fi accesat din 18 tari, 15 state americane, 45 localitati romanesti, etc...

    Nu e cine stie ce "congregatia asta virtuala de vreo 600 cititori" .

    RăspundețiȘtergere
  2. Am zis io ca e cine stie ce? :) Dimpotriva, am zis ca sarbatorim diversitatea - cea care face ca fondatorul Companiei lui Isus sa fie binevenit aici ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. iezuitule,intre ,,a fii accesat " si ,,a putea fi accesat" e o diferenta pe care nu vrei sa o sesizezi.Poentu ca daca nu poti,iti faci breasla de ras!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Ano, corectez atunci... Orice blog care contine cateva articole (nu conteaza continutul lor) este accesat din 18 tari, 15 state americane, 45 de localitati romanesti, etc...

    Si apoi, te-ai intrebat... cate din cele 600 de vizite sunt ale mele?
    Si cate sunt ale tale?

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei, nu vă certaţi :) Vizitele sînt peste 2000, vizitatorii sînt vreo 600 - credeam că m-am exprimat clar. Apropo, trebuie să fac o mică erată: sînt doar 17 ţări, dar 16 state americane. Asta pentru vajnicii apărători ai adevărului :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Querido señor Ignacio,
    Espero que nu veţi trece nunca jamás la cultul AZŞ, spre verguenza de ambelor tabere!
    Un católico militante

    RăspundețiȘtergere
  7. eu cred ca istoria se repeta.adventisti de romania (nu numai)=farisei din timpul Domnului Isus!

    RăspundețiȘtergere
  8. daca noi reprezentam poporul izrael,la cusururi sigur il reprezentam!

    RăspundețiȘtergere
  9. Noi ne reprezentăm pe noi înşine. Iar marea miză nu este să ieşim mai bine decît alţii.

    RăspundețiȘtergere
  10. as fi interesata de adresa bisericii adventiste din dublin!multumesc

    RăspundețiȘtergere
  11. Incantat sa dau de acest blog, este prima data cand accesez si imi place... Succes in continuare

    RăspundețiȘtergere